slider1

Oudercommissie

Kinderdagverblijf Kabouterbos beschikt over een oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders en verzorgers van alle kinderen van Kinderdagverblijf Kabouterbos. Zij vergaderen vier maal per jaar. Daarin worden verschillende zaken besproken. U kunt als ouder of verzorger punten aandragen voor de oudercommissievergadering. De notulen van deze vergadering kunt u inzien bij de algemeen leidinggevende. Ouders kunnen zich bij de algemeen leidinggevende aanmelden als lid van de oudercommissie. Per groep kunnen maximaal twee ouders lid worden.

Leden van de oudercommissie:

img-20130110-wa0000

Femke

Mijn naam is Femke (1982) en ik woon samen met mijn vriend, dochtertjes (2011 en 2013) en zoontje (2014) in Purmerend. Ik werk op een dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking en daarnaast moeilijk verstaanbaar gedrag. Ik hou ervan om uit eten te gaan (sushi is dan zeker favoriet!), met vriendinnen te High Tea-en of een wellness dagje en om naar theatervoorstellingen te gaan. Voorheen maakte ik zelf ook voorstellingen met kinderen. Daarnaast vind ik het heerlijk om op de bank met een boek te zitten. Waarom ik in de ouder commissie zit is omdat ik het belangrijk vind te weten waar mijn kindje zit, hoe het reilt en zeilt in en om het bedrijf. Maar ook om het beter te leren kennen. Tevens wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het Kabouterbos. Ik hoop, dat u als u ergens tegen aanloopt, ons benadert zodat we het Kabouterbos nog beter kunnen maken!

Groet,
Femke

foto

Marloes

Mijn naam is Marloes, ik ben 30 jaar. Sinds kort getrouwd en moeder van 2 jongens, Tim (2007) en Stef (2010) en 1 meisje, Janna (2013). Ik ben werkzaam bij Evean als ledenconsulent. Mijn vrijetijd vul ik graag met yoga, lezen, theaterbezoek en er op uit gaan met het gezin. Ik heb me aangesloten bij de oudercomissie omdat ik graag betrokken wil zijn bij de gang van zaken op het Kabouterbos. Graag hoor ik op en aanmerkingen van andere ouders aan en hoop deze vooral op te kunnen lossen.

Groet,
Marloes

Marieke_Heinsman

Marieke

Mijn naam is Marieke (1976), ik woon samen met mijn man, dochter Elin (2012) en zoon Stan (2015) in de Weidevenne. Drie dagen in de week ben werkzaam in Amsterdam als teammanager in de zorg voor kinderen met een verstandelijk beperking. De overige dagen doe ik leuke dingen met Elin, ben ik aan het sporten, lees ik graag een boek of ga ik borrelen met vriendinnen. Ik ben lid geworden van de OC omdat ik graag van dichtbij wil zien waar we onze dochter een dag in week naar toe brengen. Daarnaast vind ik het leuk om mee te denken en de kwaliteit te waarborgen. Uiteraard sta ik open voor op- en aanmerkingen van andere ouders!

Groet,
Marieke

Janna

Ik ben Janna van den Berg (1979) en woon samen met Joris de Jong, mijn zoontje Simon (april 2012) en dochtertje Lotte (maart 2015) in Purmerend. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn en na een studie rechten in Groningen via Utrecht uiteindelijk in Purmerend beland. Sinds kort werk ik 4 dagen per week als assistent controller bij de Koninklijke Nederlandsche Roeibond in Amstelveen. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en op zondagochtend probeer ik te spinnen. Af en toe doe ik aan pilates, maar dat is meer voor de gezelligheid. Ik probeer mijn tijd te verdelen tussen mijn gezin, mijn familie, mijn vriendinnen, sport en werk. Als ik hierin een balans weet te vinden, ben ik het gelukkigst.

Omdat Simon 2 dagen per week op het Kabouterbos doorbrengt, vind ik het erg belangrijk betrokken te zijn bij het kinderdagverblijf. De oudercommissie biedt mij de mogelijkheid om mee te praten en mee te denken over het beleid en zo het Kabouterbos vanuit het perspectief van de ouder nog beter te maken. Ik hoop bij te dragen aan een toegankelijke en transparante oudercommissie. Laat het ons weten als u ergens tegen aan loopt!

Groet,
Janna